Nocief – Nobody Can Be Ignored In Education Field

Hürcan Tarhan – Yasemin Düzağaç

LDV PARTNER SHIP

Sınıfında ve atölyesinde  kaynaştırma öğrencisi bulunan kültür ve meslek öğretmenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlanması.

Kaynaştırma eğitiminde iyi uygulamaların paylaşılması ve yaygınlaştırılması.

Kaynaştırma  öğrencilerin mesleki  eğitiminde yeni  yöntem ve yaklaşımlarında öğretmenlerde farkındalık yaratmak.

Meslek Liselerindeki yönetici ve öğretmenler

Yönetici ve öğretmenlere yönelik rehber kitap hazırlanması-proje weblog kurulması-toplantı ve seminerler-Tarama çalışması

Koordinatör: Maltepe İlçe  Milli eğitim Müdürlüğü

Ortaklar: İngiltere Gower College-İtalya Ageform-maltepe Üniversitesi-Zonguldak İşitme engelliler Meslek Lisesi

Projenin temel çalışması Mesleki eğitimde kaynaştırma öğrencilerinin uyumunun gercekleştirilmesine yönelik olarak Rehbir Kitap hazırlanmasıdır.Bu kitap özellikle Meslek Lisesi Yçnetici ve öğretmenleri için olacaktır.Proje 3 yerel 5 ortaklı ve 2 yıl sürelidir.Bu süre boyunca toplam 6 toplandı ve bir yayılım semineri gerçekleştirilmiştir.Proje de bir tarama çalışması gerçekleştirilmiş ve sonuçları yayınlanmıştır.

2 yıl

24.000 Euro