org-language-training

Dernek üyeleri 2010 yılında iki adet 30 saatlik (5 gün) Proje Hazırlama ve Yönetimi Eğitim Kursu gerçekleştirmiştir. 30 saatten oluşan eğitimin 20 saati Hibe Programları kapsamında proje teklifi hazırlama ve bütçe oluşturma konularına, 10 saati ise AB Eğitim ve Gençlik programları kapsamındaki proje çalışmalarına ayrılmıştır. Eğitim konuları çeşitli interaktif, non-formal eğitim metodları kullanılarak ve uygulamalı çalışmalar yapılarak gerçekleştirilmiştir.

29 Mart – 02 Nisan 2010 tarihleri arasında Kadıköy ilçesinde gerçekleştirilen hizmet-içi eğitime İstanbul Anadolu Yakasındaki ilçelerimizden toplam 35 öğretmenimiz katılmış ve eğitimi başarıyla tamamlamışlardır.

12-16 Nisan 2010 tarihleri arasında Eminönü ilçesinde Avrupa Yakasındaki ilçelerimizden toplam 48 öğretmen ve yönetici katılmıştır.

07-09 Nisan 2010 tarihleri arasında Silivri İlçesinde gerçekleştirilen hizmet-içi eğitime toplam 40 öğretmen ve yönetici katılmıştır.

01-03 Eylül 2010 tarihleri arasında Kadıköy İlçesinde gerçekleştirilen hizmet-içi eğitime toplam 40 öğretmen ve yönetici katılmıştır.

29 kasım – 03 Aralık 2010 tarihleri arasında Kadıköy ilçesinde gerçekleştirilen hizmet-içi eğitime İstanbul Anadolu Yakasındaki ilçelerimizden, 10’u İlçe MEM ARGE sorumlusu olmak üzere, toplam 38 öğretmen ve yönetici katılmıştır.

13-17 Aralık 2010 tarihleri arasında Eminönü ilçesinde Avrupa Yakasındaki ilçelerimizden,  30’u İlçe MEM ARGE sorumlusu olmak üzere, toplam 50 öğretmen ve yönetici katılmıştır.